Pages

Wednesday, November 29, 2017

Math Test

1. Block 3km+1km=4km½km+1km½km=2km.2km+4km=6km  
2. Tablet 12km+8km=20km.20km+20km=40km.
3. Forest block 11km+5km=16km.7 km+9km=16km. 16km+16km=32km.
4. Pic 14m+14m+18m+18m=32km.

5.school pic 56m+20m=76cm.14m+20m+14m+28m= 28m.

No comments:

Post a Comment